Dostava

OIM ortopedski inženiring

 

1. Dobavni roki

Vsa naročila, ki bodo oddana med tednom (od ponedeljka do petka) do 10. ure, bodo običajno poslana še isti dan oz. v največ 3 delovnih dneh. Datum končne dobave je odvisen od ponudnika kurirskih oz. poštnih storitev, običajno 1 do 2 delovna dneva po tistem, ko smo naročilo odposlali. 

Za izdelke, ki niso na zalogi oziroma jih dobavljamo po naročilu, je dobavni rok predvidoma 10 - 21 delovnih dni, po prejemu in odobritvi naročila. Kupec bo o roku dobave obveščen po e-pošti in/ali telefonu.

Naročnik plača stroške dostave ob plačilu naročenih izdelkov v spletni trgovini oim.si.
Ob prejemu dostavljenega blaga prejmete dobavnico z vsemi podatki v skladu s pogoji prodaje, objavljenimi na strani oim.si. Račun vam naknadno pošljemo preko e-pošte.

Stroške pakiranja in embalaže krije spletna trgovina.

Prodajalec ni odgovoren za zamude s strani ponudnika poštnih storitev ali za poškodbe embalaže. 
Naročnik naj prejeto blago pregleda takoj in se ob morebitnih poškodbah obrne na ponudnika poštnih storitev, da skupaj z naročnikom sestavita zapisnik o poškodbi pošiljke.

Pridržujemo si pravico do podaljšanja roka dostave zaradi tehničnih ali drugih napak v postopku. V tem primeru se zavezujemo, da bomo naročnika o tem ustrezno obvestili.

Če vam nismo poslali nobenega obvestila o nakupu in je od oddaje naročila preteklo že več kot 5 delovnih dni, nas, prosimo, o tem obvestite prek e-pošte info@oim.si ali prek telefonske številke 02 621 08 20
 

2. Dostava

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije. Omenjena kurirska služba  vam kupljen izdelek dostavi v dopoldanskem času.
 

2.1 Osebni prevzem

Naročeno blago, ki je na zalogi, lahko tudi osebno prevzamete v Mariboru, Preradovičeva 26. Ponedeljek med 8 do 15 uro, sreda in četrtek med 12-19 uro. Obvezna najava prevzema na fizičnem mestu. Izdelke je potrebno prevzeti v petih (5) delovnih dneh od dneva naročila. V kolikor kupec naročila ne prevzame v navedenem roku, le-to storniramo.