Mnenja smo objavili s pisnim potrdilom pacientov:

KEVIN VENTA, svetovni univerzitetni prvak v strelstvu
KEVIN VENTA, svetovni univerzitetni prvak v strelstvu

Z OIM sodelujem z namenom, da izboljšamo stabilnost v športnem strelstvu. Do sedaj smo ugotovili, da je potrebno iskati kompromis med udobnostjo in stabilnostjo. Ortopedske vložke po meri uporabljam že več kot pol leta. S pomočjo OIM storitve sem izboljšal strelski stav in s pomočjo vložkov januarja 2016 podrl 19 let star državni rekord (584) z zračno pištolo 10 m (novi rekord 585). Postal sem tudi svetovni univerzitetni prvak z malokalibrsko pištolo 50 m.

S storitvijo OIM sem zelo zadovoljen. Vselej se držijo vnaprej dogovorjenih terminov in so pripravljeni tudi hitro odreagirati, kadar je nujno. Jaka in Dejan sta prijazna in imata profesionalen odnos do strank.

Foto: Andraž Martinšek

MARCOS TAVARES, nogometaš, kapetan NK Maribor
MARCOS TAVARES, nogometaš, kapetan NK Maribor

Zelo sem zadovoljen z ortopedskimi vložki po meri. Imam skoliozo, kar med drugim povzroča velike bolečine na podplatih. Z ortopedskimi vložki lahko hitreje tečem in sem bolj stabilen pri brcanju žoge. Pomagajo mi pri zmanjševanju bolečin v podplatih in povečani zmogljivosti pri nogometu.

Zelo prijazni in sposobni!

Jožica Kranjc

Lenart

Dober pristop.

Dean Hictaler

Maribor

IGOR ŽABIČ, profesionalni rokometaš
IGOR ŽABIČ, profesionalni rokometaš

Mogoče se ljudje sploh ne zavedamo pomembnosti ortopedskih vložkov za naša stopala, kajti šele ko enkrat začnes uporabljati te vložke, vidiš da je to velika razlika tako v počutju kot v udobju! Sam imam probleme s hrbtom in s pomočjo ortopedskih vložkov so bolečine veliko manjše in redkejše! Posebno pomembni so pa pri nas športnikih, ki smo odvisni od svojega telesa, saj je to naše orodje za delo! Hvala, ker nam pomagate!

Jaz bi celoten team res pohvalil. Od prvega kontakta je odnos zelo profesionalen, nimam nobenih pripomb. Pristop je, kot treba. Dobro je tudi, da se da dogovoriti glede termina obiska.

Gregor Lajh

Maribor

Gospod Tašner se zelo trudi in je zelo profesionalen. Z izdelkom sem zadovoljna in bom OIM priporočala naprej.

Bernarda Ferlež

Pekre

Dobra izkušnja, trpežni vložki, ki so pomagali, da je bolečina izzvenela.

oče Denis

Kamnica

Vse na visokem nivoju.

Matej Špendl

Pekre

DANE MIJATOVIČ, profesionalni odbojkaš
DANE MIJATOVIČ, profesionalni odbojkaš

Z eno besedo ODLIČNO! Res sami dobri pozitivni vtisi. Zelo dobro se prilagajajo telovadnemu copatu. Material je dober, trpežen in se je do sedaj pokazal za odličnega in upam, da tako tudi ostane za naprej. Z odliko opravljeno delo!

ALDO ILEŠIČ, vrhunski kolesar
ALDO ILEŠIČ, vrhunski kolesar

Po 16-ih letih v tekmovalnem kolesarstvu so se počasi tudi pri meni začele bolečine v kolenih. Vendar sem vedno bil mnenja, da je vzrok pri napačnem pedaliranju zaradi nepravilne opreme. V svoji karieri sem posvetil veliko časa pravilni podpori stopal, ker so pritiski na sklepe pri tekmovalnem kolesarstvu ogromni in posledično zaradi tega pride do nepotrebnih poškodb in obrab. Z Dejanom sva skupaj uspela narediti vložek, ki je odpravil vse težave in brez katerega si več ne predstavljam treninga ali vsakdana, kajti po meri narejene ortopedske vložke uporabljam vsak dan v vseh čevljih.

Hvala za individualni in temeljit pristop in obravnavo.

Sašo Veršič

Dornava

Hvala, To pacienti potrebujemo.

Gizela Žalik

Slovenska Bistrica

TADEJ SOK, rokometaš, kapetan RK Maribor
TADEJ SOK, rokometaš, kapetan RK Maribor

Pred dobrim letom sem si na tekmi huje poškodoval koleno – strgal sem sprednje križne vezi. Sledila je dolgotrajna rehabilitacija in po sedmih mesecih sem se spet vrnil na igrišče. Ker tokrat nisem želel ničesar prepustiti naključju, sem kontaktiral gospoda Dejana in skupaj smo naredili vsa testiranja ter nato vložke prilagojenje točno mojim potrebam. Ker imamo na teden osem treningov in tekmo, že sama obutev igra veliko vlogo, še dodatno pa nam lahko pomagajo vložki narejeni po meri. Glavni razlog za uporabo vložkov je, da s pomočjo le teh veliko pripomoremo k zmanjšanju možnosti za poškodbe. Z njihovo pomočjo lahko odpravimo veliko napak na stopalih, ki jih nevede delamo že pri sami hoji. So obvezna oprema na vsakem treningu že peti mesec, saj sem z njimi izjemno zadovoljen. Pravzaprav si obutve brez njih sploh več ne predstavljam. Posebej bi pohvalil celotno osebje Ortopedskega inženiringa Maribor, saj so s svojo strokovnostjo in s svojim znanjem pravi naslov za preprečevanje ter zmanjšanje vseh vrst težav s stopali.

Pristop, časovna odzivnost.

Žiga Plavčak

Slovenska Bistrica

Zadovoljen sem bil.

Vincenc Grgič

Maribor

Vse super. Vložki so mi do sedaj zelo pomagali.

Grega Pavlovič

Maribor

Hvala, ker ste se zelo hitro odzvali na moje težave. Prihranili ste mi kirurški poseg, veliko časa in tudi finančnih sredstev, katere sem prej porabil za iskanje rešitev glede kolena. Okrepile so se mi tudi mišice na telesu.

Marko Jagodič

Ruše

Zelo mi je všeč odnos zaposlenih do strank in njihova strokovnost.

Ana Brajkovič

Ormož

Vesela sem, da so mladi tako pogumni in se odločijo za tako delo, ki je vsekakor zelo pomembno. To vemo tisti, ki imamo tovrstne probleme.

Erika Komatović

Hoče

We are loving the new shoe insoles. I have started to notice how the other insoles are not made for my personal issue. After a few hours of use my feet hurt. With your insoles I don’t get that pain. I feel a big difference in Quality. Much better made with yours.

Marcus Stanley

New Hampshire, ZDA

Težava s krajšo nogo me spremlja že od rojstva. Posledično so me od nekdaj spremljale občasne a vedno bolj pogoste bolečine v hrbtenici, kolku, kolenu in gležnju. Predhodne rešitve so mojo težavo sanirale za kratek čas in delno. V Ortopedskem inženiringu Maribor so se moji težavi vse od začetka posvetili maksimalno. Posvetili so se izvoru težave, posledicam, ki so nastale v obdobju napačne obravnave moje težave s strani drugih strokovnjakih, in iskanju končne rešitve. Pregled, meritve, testi so bili koraki na poti do cilja, ki je bil dosežen v zelo kratkem času. Bolečina v prej omenjenih predelih je popolnoma izginila ob uporabi rešitve (ortopedskih vložkov). Življenjska doba vložkov je 5x daljša od tistih, ki sem jih uporabljal in prejel kot domnevno najboljšo rešitev drugje. Storitve na takšnem nivoju še nisem bil deležen: posvečanje posamezniku, težavi in stremenje k iskanju popolne rešitve …

Samo Pušnik

Zreče

Thanks for checking in. Everything is great. I am walking normally again with very little pain, if any, in the foot that had the operation. I am very pleased with the care I have received. You all are the best! Thanks so much!

Dawn Detweiler

Maribor

Pohvale za odnos, izdelavo in strokovnost.

Jasna Čerič

Hoče

Zelo sem zadovoljna in želim jim mnogo uspeha.

Jožica Mauko

Maribor

Osebni, strokovni pristop. Prijazno do otrok. Vrhunsko. Absolutno priporočam naprej.

mama Mojca

Maribor

Odlična zadeva/servis, ki mi je izboljšala kvaliteto življenja. Prav tako pomaga pri zdravstvenih težavah. 

Bojan

Limbuš

Vljudnost, pravilen dostop do stranke in korektnost.

Nada

Maribor